Jezik:     Slovenščina  English  Deutsch  Italiano  Français  Español  Русский 
  Išči

Proizvodno in montažno podjetje MP PTUJ, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1994 na Ptuju.
Podjetje je vzpostavilo sistem vodenja kakovosti za proizvodnjo, prodajo in montažo kovinskih konstrukcij in proizvodov za tehnološka postrojenja. S storitvami podpira največje globalne dobavitelje investicijske opreme, strojnih naprav, sistemov in storitev v avtomobilski industriji, papirni industriji, kovinskopredelovalni industriji, živilsko-predelovalni industriji, kemični industriji, energetiki in drugih specializiranih industrijah.

Preberi več...Želite vedeti več?
Pokličite nas ali nam pišite na office@mp-ptuj.si


Naše reference

Želite poslovati z nami?
Pošljite nam vaše e-povpraševanje
na komerciala@mp-ptuj.si
Pišite nam!
Pokličite nasIščete zaposlitev?
Pokličite nas na
T: +386 (0)2 787 13 23

Cevovodi, cevi iz različnih materialov

Na področju cevovodov nudimo celotno storitev: od načrtovanja in izdelave cevovodov do zagona konkretne naprave.

Montiramo cevovode različnih velikosti, materialov (nerjaveči, črni material, plastika) za različne medije: voda, para, barva, plin in drugi tehnološki mediji. Cevi izdelujemo po izometriji in detajlih.

S polaganjem nerjavečih jeklenih cevi, zavarjenih po orbitalnem postopku, smo si pridobili dobro ime tako v avtomobilski (cevi za oskrbovanje z barvo) kot v živilsko-predelovalni panogi.

Delamo prav tako s široko paleto plastike (vključno s PVC, PPE, PPH, PE, PVDF) za kemični sektor. Našim klientom dobavljamo cevi za obrate za očiščevanje in pred-pripravo pitne vode ter drenažo.

Ob uporabi lastnih upogibnih centrov CNC, specialnih orodij in delovnih strojev, obdelujemo materiale različnih kakovosti tudi neposredno na delovišču. Uporabljamo standardna orodja za montažo, upogibanje, rezanje in varjenje.

Izkušene skupine cevarjev in varilcev nameščajo različne vrste cevovodov (prefabrikacija, montaža na gradbišču) in z njimi povezanih postrojenj.

Pri njihovi sestavi se uporabljajo zahtevani postopki varjenja, ki jih sproti nadziramo, po potrebi tudi z videoskopom in drugimi načini kontrole.

Pri zahtevnejših pogojih uporabe cevovodov (kemični, farmacevtski, živilski industriji) si pomagamo z orbitalnimi varilnimi aparati, da dosežemo maksimalno kakovostne zvarne spoje.

Cevi manjših velikosti - (mazalne, oljne, hidravlične, zračne in podobne cevovode) obdelujemo z ročnimi upogibnimi kleščami in spajamo s hermetičnimi spojkami.

Cevovode za barve upogibamo z upogibnim strojem s kalibrirnim trnom in varimo z orbitalnim varilnim strojem pod zaščito plina.

Večje cevovode (do DN 3.500) pripravljamo in montiramo skladno s cevovodno tehnologijo (detajli, izometrija).
 

MP Ptuj d.o.o.
MP Ptuj d.o.o.
Dornavska cesta 7b
SI-2250 Ptuj - Slovenija
Ogled lokacije >>
Dejavnosti & kakovost
 
Kontakti 

T: +386 (0)2 787 13 10
F: +386 (0)2 787 13 29
E: mont@mp-ptuj.si
Skype: mpskypenk