Cevovodi, cevi iz različnih materialov

Na področju cevovodov nudimo celotno storitev: od načrtovanja in izdelave cevovodov do zagona konkretne naprave. Montiramo cevovode različnih velikosti, materialov (nerjaveči, črni material, plastika) za različne medije: voda, para, barva, plin in drugi tehnološki mediji. Cevi izdelujemo po izometriji in detajlih.

Izkušene skupine cevarjev in varilcev nameščajo različne vrste cevovodov (prefabrikacija, montaža na gradbišču) in z njimi povezanih postrojenj.

Pri njihovi sestavi se uporabljajo zahtevani postopki varjenja, ki jih sproti nadziramo, po potrebi tudi z videoskopom in drugimi načini kontrole.

S polaganjem nerjavečih jeklenih cevi, zavarjenih po orbitalnem postopku, smo si pridobili dobro ime tako v avtomobilski (cevi za oskrbovanje z barvo) kot v živilsko-predelovalni panogi.

Delamo prav tako s široko paleto plastike (vključno s PVC, PPE, PPH, PE, PVDF) za kemični sektor. Našim klientom dobavljamo cevi za obrate za očiščevanje in pred-pripravo pitne vode ter drenažo.

Ob uporabi lastnih upogibnih centrov CNC, specialnih orodij in delovnih strojev, obdelujemo materiale različnih kakovosti tudi neposredno na delovišču. Uporabljamo standardna orodja za montažo, upogibanje, rezanje in varjenje.

Pri zahtevnejših pogojih uporabe cevovodov (kemični, farmacevtski, živilski industriji) si pomagamo z orbitalnimi varilnimi aparati, da dosežemo maksimalno kakovostne zvarne spoje.

Cevi manjših velikosti - (mazalne, oljne, hidravlične, zračne in podobne cevovode) obdelujemo z ročnimi upogibnimi kleščami in spajamo s hermetičnimi spojkami.

Cevovode za barve upogibamo z upogibnim strojem s kalibrirnim trnom in varimo z orbitalnim varilnim strojem pod zaščito plina.

Večje cevovode (do DN 3.500) pripravljamo in montiramo skladno s cevovodno tehnologijo (detajli, izometrija).

Iščete poslovnega partnerja, zanesljivega izvajalca ali delodajalca?

Kontaktirajte nas

123movies