Jezik:     Slovenščina  English  Deutsch  Italiano  Français  Español  Русский 
  Išči

Proizvodno in montažno podjetje MP PTUJ, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1994 na Ptuju.
Podjetje je vzpostavilo sistem vodenja kakovosti za proizvodnjo, prodajo in montažo kovinskih konstrukcij in proizvodov za tehnološka postrojenja. S storitvami podpira največje globalne dobavitelje investicijske opreme, strojnih naprav, sistemov in storitev v avtomobilski industriji, papirni industriji, kovinskopredelovalni industriji, živilsko-predelovalni industriji, kemični industriji, energetiki in drugih specializiranih industrijah.

Preberi več...Želite vedeti več?
Pokličite nas ali nam pišite na office@mp-ptuj.si


Naše reference

Želite poslovati z nami?
Pošljite nam vaše e-povpraševanje
na komerciala@mp-ptuj.si
Pišite nam!

Izberite tudi

Pokličite nasIščete zaposlitev?
Pokličite nas na
T: +386 (0)2 787 13 23

O podjetju

Proizvodno in montažno podjetje MP PTUJ, d. o. o., je bilo ustanovljeno leta 1994 na Ptuju. Zaposluje okoli 150 sodelavcev in je v zasebni lasti.

Podjetje je vzpostavilo in uporablja sistem vodenja kakovosti za proizvodnjo, prodajo in montažo kovinskih in jeklenih konstrukcij ter proizvodov za tehnološka postrojenja. S storitvami podpira največje globalne dobavitelje investicijske opreme, strojnih naprav, sistemov in storitev v avtomobilski industriji, papirni industriji, kovinsko predelovalni industriji, energetiki in drugih specializiranih industrijah.

Ime MP PTUJ je sinonim za priznano zanesljivost, hitro odzivnost in kakovost storitev. V podjetju tesno sodelujemo s projektnimi partnerji, kupci in dobavitelji. Projektno vodenje obsega načrtovanje, koordiniranje in kontrolo od začetka do konca projekta tako, da so v celoti izpolnjene kupčeve zahteve, kot so odlična kakovost, funkcionalnost, pravočasnost in stroškovni okvir.

Sposobni smo izvesti tudi najzahtevnejša industrijsko-montažna dela. Specializirano osebje in zanesljive ter prilagodljive delovne ekipe skrbijo 24 ur na dan in 365 dni v letu, da so zastoji pri naročniku med procesom realizacije čim manjši.
 

MP Ptuj d.o.o.